ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI

Eğitim Hakkında ve Amacı:

Ölçme ve Değerlendirme, eğitim ile ilgili verilen toplanması, yorumlanması sürecini aktaran aynı zaman da öğrenme sürecinin etkinlik ve eksiklerini belirleyerek, öğretme sürecini arttırmayı planlar.

Ölçme; bir özelliğin veya değişkenin bir araç yardımıyla gözlenerek gözlem sonuçlarının sayı ya da sembolle gösterilmesi işlemine denir. Ölçme özelliklere bir miktar verme işlemidir. Ölçme ile yapılan iş ölçülen özelliğin hangi bireyde ne miktarda olduğunu belirlemektir. Değerlendirme, ölçme sonuçlarının anlamlandırılmasına, bir ölçütle karşılaştırılarak karar verilmesine, yorum yapılmasına denir. Değerlendirme bir yargılama işlemidir.

Bu eğitim programında amacımız özellikle eğitim – öğretim alanında kariyeri planlaması yapan kişilerin yanı sıra çeşitli alanlardaki uzmanlara; diğer bireylerin bilgi, beceri ve tutumlarını ölçebilme ve değerlendirebilme becerisi kazandırmaktır. Özellikle daha önce ölçme değerlendirme eğitimi almamış eğitimcilerin, soru hazırlama ve değerlendirme komisyonu üyelerinin, sınav yapıcıların ve başarı belgesi kararı veren uzmanların eğitim programına başvurması tavsiye edilmektedir.

EĞİTİM İÇERİĞİ:

18. Madde Analizi

Eğitim Saati

18 saat

• Ön kaydınızı internet üzerinden yada 0264 616 07 07 iletişim numarasını arayarak oluşturabilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi kartı ile gerçekleştirmeniz durumunda kimlik ön yüz resmini whatsapp yada mail yoluyla iletmeniz gerekmektedir.
  • Ödeme işlemini banka hesabından gerçekleştirmeniz durumunda dekont ve kimlik ön yüz resmini whatsapp yada mail yoluyla iletmeniz gerekmektedir.

İLETİŞİM:

ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI