Yenilikçi Öğrenme ve Öğretme Araçları Sertifika Programı

EĞİTİM TANITIMI:
Öğretmen ve Öğretmen Adaylarına Özel 32 Farklı Program Kullanımı içeren , Teknoloji ile Öğretmenlik Uygulamalarını harmanlayan Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri ABD öğretim elemanları Kadrosu tarafından hazırlanan özel bir sertifikalı eğitim programıdır. Belgeleri Traskriptli olarak hazırlanmaktadır. 32 Farklı Program kullanımı hakkında Bilgi Vermektedir.

Yenilikçi Öğretme / Öğrenme Araçları Sertifika Programı eğitim profesyonellerine, öğretmenlere, öğretmen adaylarına zengin öğretim içerikleri tasarlamak, farklı bakış açıları kazandırmak ve etkili öğretim yöntem ve tekniklerini uygulamaları amacıyla geliştirilmiş bir programdır.

EĞİTİM İÇERİĞİ:
1. Eğitim Teknolojisi Giriş
2. Fatih Projesi
3. Eba Kullanımı
4. Web 2.0 Genel Sunum
5. Prezi
6. Drive
7. Google Dökümanlar(Dökümanlar-E Tablolar)
8. Google Dökümanlar(Slaytlar-Formlar)

EĞİTİM SAATİ:
64 Ders Saati

BAŞVURU ŞARTI:
Türkiye ve dünyanın her yerinden dileyen herkes eğitime başvurabilir ve sertifika sahibi olabilir.

Kursiyer,
• Sertifikaya hak kazanabilmesi için eğitim sonunda yapılacak sertifika sınavından başarılı olması gerekir.
• Sertifika sınavı yine internet ortamında uzaktan eğitim sistemi üzerinden yapılır.
• Sertifika sınavından en az 60 puan alınması gerekir.Kursiyerin, sınav tarihleri aralığında üç defa sınava girme hakkı vardır.
• Kursiyerin en yüksek aldığı not geçerli olur.
• Sertifika sınav dönemi bittikten sonra kursiyerin sertifikası hazırlanır ve başvuru esnasında belirttiği adrese kargo alıcı ödemeli gönderilir.

Yenilikçi Öğrenme ve Öğretme Araçları Sertifika Programı
30 Temmuz 2021