SORUMLU EMLAK DANIŞMANI SERTİFİKA PROGRAMI

TAŞINMAZ TİCARETİ HAKKINDA YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK KAPSAMINDA HAZIRLANMIŞ ZORUNLU EĞİTİMDİR.

Eğitim Programı Tamamen Uzaktan Eğitim olarak hazırlanmış olup , Üniversitemiz EMLAK VE EMLAK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ akademisyenlerince hazırlanmıştır.

Bu kurs programına katılacakların; halen emlakçılık Yapanların en az ilköğretim okulu mezunu (eski ilkokul mezunları dahil) seviyesinde; yeni emlakçılık yapmak üzere kursa katılacakların da orta öğretim kurumu mezunu yetişkinler seviyesinde olması öngörülmüştür.

TAŞINMAZ TİCARETİ HAKKINDA YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK İÇİN TIKLAYINIZ.

Bu program ile kursiyerlerin;

• Emlakçılık faaliyetlerinin öngördüğü tüm işlemlerin usulüne uygun yapılabilmesi için gereken bilgi birikimine sahip olmaları,
  • Emlak pazarlama konusunda sektörün geçmişi, bugünü ve geleceğine ilişkin uygulamaları öğrenmeleri,
  • Emlakçılık hizmetlerinde halkla ilişkiler ve psikoloji kavramlarını her türlü iş ilişkilerinde kullanma yeteneğine haiz olmaları,
  • Emlakçılık hizmetlerinde tapu-sicil, kadastro, şehir planlama ile ilgili kavramları öğrenmeleri ve uygulamaları,
  • Emlakçılık hizmetlerinin her aşamasında karşılaşılabilecek kanun, kanun hükmünde kararname, tüzük, yönetmelik, genelge ve tebliğ gibi gayrimenkul mevzuatı hakkın- da yeterli bilgiye sahip olmaları,
  • Mesleğin gerektirdiği ciddiyet çerçevesinde işin saygınlık ve sorumluluklarını kavra- malları,
  • Sektördeki diğer kişi ve kurumlar ile işbirliği yapmaları,
  • Emlakçılık mesleğinin gerektirdiği iş etiğine sahip olmaları beklenmektedir.

Eğitim Programı 120 Ders Saati içeriğinde oluşmaktadır , Program sonunda 30 Soruluk Online Sınava yapılanmaktadır , Programın  Tamamı Uzaktan Eğitimdir.

Eğitim İçeriği :

BU SERTİFİKA PROGRAMI KESİNLİKLE İŞ GARANTİSİ VERMEZ, KİŞİSEL VE MESLEKİ GELİŞİM AMAÇLIDIR , HERHANGİ BİR ÜNVAN VEYA MESLEK STATÜSÜ VERMEZ.

SORUMLU EMLAK DANIŞMANI SERTİFİKA PROGRAMI
25 Aralık 2020